Eladó ingatlana van?

Több, mint 20 éve működő családi vállalkozás kialakult és MEGBÍZHATÓ ügyfélkörrel, jogi háttérrel

Gyors és rugalmas ügyintézés,

akár SZERZŐDÉSKÖTÉS NÉLKÜL IS!

Az ingatlanpiacon belül mi azt az elhivatott szegmenst képviseljük, ahol nem a mennyiségi, hanem a MINŐSÉGI ingatlanközvetítés a cél.

SZERZŐDÉSKÖTÉS NÉLKÜL is vállalunk megbízásokat azon ügyfelek részére, akik nem szeretnék hosszútávra elkötelezni magukat, egy alkalomra szóló, egyedi megbízásra is van lehetőség. Igény szerint HIRDETÉS NÉLKÜL vagy FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSE NÉLKÜL is vállalunk értékesítési megbízásokat azon ügyfelek részére, akik DISZKRÉTEN, szűk körben szeretnék értékesítésre felajánlani az ingatlanjaikat.

Megbízóink biztonsága érdekében a kínált ingatlanok helyszíni bemutatása előtt minden esetben személyes találkozót kérünk az Érdeklődő ügyfeleinktől.

A megbízhatóság és az állandóság, valamint a minőségi és lelkiismeretes ügyintézés és közvetítés a kulcsa az ügyfélelégedettségnek, ezáltal a visszatérő, illetve ajánlások révén kialakult ügyfélkörünknek.

vagy adja meg elérhetőségeit és felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Csapatunk

Tevékenységünket CSALÁDI VÁLLALKOZÁS keretében végezzük, s mint ilyen kis létszámban, viszont állandó tagokkal. Ezáltal visszatérő ügyfélkört tudtunk kialakítani immár több, mint 20 éves működésünk során. Nem alkalmazunk külsős alvállalkozókat, nálunk az egyik legfontosabb alapelv a MEGBÍZHATÓSÁG, melyet a stabil, mindig fellelhető és elérhető tagok által tudunk biztosítani.

Küldje el ingatlanhirdetését

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Listák összehasonlítása

Összehasonlítás